2021-09-20
🔎 Next Station (元朗)💛前身果間泰國嘢食過一次就執咗 希望呢間頂得住啦 #元朗國🔹懶係正宗的卡邦尼意粉 $108比起其他卡邦尼呢款係濃好多 有蛋香仲有好多好多芝士 但又唔會好乾 撈完個底都仲有少少汁煙肉方面都好唔同 係用好厚身又肥嘅煙肉 煎到勁香令成個意粉都加哂分🔹Daily special 豬扒炒蛋Bagel $68成個蒸籠咁上都幾有趣 Bagel都算唔錯 唔會好難咬又有啲芝麻係面 豬扒好厚 甜甜地又幾唔錯 炒蛋正常操作 但兩樣嘢加埋絕對係缺一不可🔸Iced Black $36第一樣加分位係用不銹剛飲筒 其次係隻咖啡豆都幾香 但唔係最易入口果款 但都啱我口味嘅🔸Iced Mocha $45朱古力同咖啡比例做得唔錯 係幾出色 💬個人覺得食物質素同環境都唔差 但價錢真係偏貴 平日lunch雖然無加一收費 但定價太高又無加配飲品優惠 好難吸引到人平日會嚟食📍元朗媽橫路7號富來花園A座地下10號舖🍴搵返相關地區👉🏻 #90sfoodieshare_元朗#食在元朗#我食在元朗你卻在大排檔
前身果間泰國嘢食過一次就執咗 希望呢間頂得住啦 #元朗國
🔹懶係正宗的卡邦尼意粉 $108