👧🏻😋👅🍽✨非一般西餐 值得再訪👩🏻‍❤️‍👨🏻-🍽️ 係正Airside 2樓天橋入口, 次次經過都俾幾靚既門面吸引, 印象一直唔錯; 終於試左後覺得價錢少貴但質素, 環境同服務絕對配得上👍🏻🍽️ 餐牌選擇多, 我地都係揀D常見item, 但食材配搭係好新鮮亦好好味, 食完會好想再探索下佢其他dish會點整; 服務殷勤恰到好處-▪️Appetisers🥩 手切生牛肉他他 $178 冇傳統做法生蛋黃, 但牛肉都好滑, 點滿黑蒜蛋黃醬貌似好多但冇遮到牛肉鮮味; 多士脆但唔乾, 不愧同店亦係bakery🌮 牙買加煙燻烤雞夾餅 $168 勁足料鋪滿軟身而烤得好香既餅皮, 煙燻雞肉帶來肉鮮甜, 畫龍點睛既係牛油果南瓜醬同好fresh既沙律菜▫️Bigger bites🐂 煙牛背肋骨配蕃茄木瓜莎莎 $258 牛肋骨肉質緊緻細嫩, 牛油脂香同酸甜既蕃茄木瓜莎莎好夾, 濃郁同時清新, 輕鬆清碟~▪️Pasta🥟 牛肝菌雲吞 $168 可算是MVP中既MVP, 通常出去食ravioli都係用汁上比較濕潤仲好多時會令雲吞變腍, 但呢個係乾上, 牛肝菌餡質地creamy, 再鋪上炸蒜有脆脆口感層次更豐富; 中間茄子醬
👧🏻😋👅🍽✨
非一般西餐 值得再訪👩🏻‍❤️‍👨🏻
▪️Appetisers

手切生牛肉他他

▫️Bigger bites

▪️Pasta
🥟 牛肝菌雲吞 $168 可算是MVP中既MVP, 通常出去食ravioli都係用汁上比較濕潤仲好多時會令雲吞變腍, 但呢個係乾上, 牛肝菌餡質地creamy, 再鋪上炸蒜有脆脆口感層次更豐富; 中間茄子醬又呼應到牛肝菌帶出少少鹹香, 出色!
牛肝菌雲吞

▫️Drinks (HH 20% off)
🍷 House Sangria $72
有紅酒, Brandy, 酒味都出但唔澀, 加左橙汁同Grenadine syrup更清爽

🍹 Rosé Sangria $72
有Rosé, 白桃果酒, 雪碧, 甜甜地好易入口

手切生牛肉他他
牛肝菌雲吞