2007-12-13
今晚同成班同學仔去,大約廿個人,佢俾左三個爐我地,夠晒燒~每位$78,包一罐飲品,包開爐,炭任燒,又有醬汁~~食物味道不錯,特別係牛柳粒,的確係"水準之作"~~食物分一pack pack,好衛生,最surprise ge 係de 金菇,菠菜竟然用錫紙pack 好晒,好細心呀~~~~~~~~~不過有一個好大ge 問題,就係de 食物真係好冰,好硬!!!!!好難"咭",亦攪到隻手好凍~~~~!!另外有個問題就係de waiter 的確有de 恐怖.....雖然接待的人態度都不錯,但的確好易令人聯想是黑道中人.......如果知道是"黑"店,我想即使幾好,我都唔會考慮再幫襯.............不過,單以價錢、食物質素、地點來評分的話,這個場的確是不錯的選擇~~