2017-05-12 315 瀏覽
今日搵個同事傾野係灣仔跟住周圍行搵地方食野,跟住突然見到呢間餐廳朋友話好想入去食,今日咁岩見到就走左入去試下。跟住經侍應介紹,原來餐廳有啲卷餅係其他餐廳小見。不過由於我地第一次食印度野,所以抱住咩都試下嘅心態去食 Chicken Roll雞肉一啲都唔會乾身,啖啖都好嫩滑,而且連最外層嘅卷餅皮都仲烤得岩岩好,夠晒軟身,入面又夠多肉汁,餐廳果然係即叫即整。Carrot PuddingCarrot Pudding入口要夠晒甜,而且夠晒足料,份量唔會太小,不過本身個味道唔係由糖帶出黎架,老板話佢地係用紅棗帶出甜味,係非常健康嘅食物黎架,作為一個小甜品,真係唔錯架。一個人食幾樣野已經食到飽晒,真係好滿足,搵日再黎食野hea下先得