2011-09-01 8 瀏覽
我之前係奧海城見到郎田既分店裝修唔錯,整整齊齊,所以同朋友就book左近我地d歐美廣場既分店食既時段係6:00-9:00 , 8:30 last order一去到門口企左3分鐘左右先有人理我地,之後帶完位咩都冇同我地講,檯號唔知,點落Order又唔知,搞到一開始落Order冇寫檯號,收單既店員都唔會提你!!!不過環境尚算Ok,唔算好逼好啦講番d食物先:刺生唔係冰底上,我同朋友都覺三文魚同白肉豚都唔好食,我地已經唔係食野好執著既人,都覺難食仲有第1 round刺生成30分鐘先泥到,仲要吹左3次!!!蟹子/雜果沙律勁難食,不知所謂!!!肉類串燒全部都偏鹹金菇牛肉卷入面既金菇好似未洗過,隻味真係唔知想點好食d既有風味小食天婦羅幾好食,叫左2 round都係新鮮炸既有朱古力/曲奇/綠茶/芝麻雪糕8:00已經冇朱古力味??另外要提一提有個肥肥地,化左妝既女侍應態度比較差第1 round 落單真係唔記得要寫檯號,你地d職員又冇講!!!我同佢講冇寫檯號,可唔可以幫我跟跟d單佢竟然答我: 下!!! 如果真係冇單我咪再落過,洗唔洗甘既態度!!! 成晚都黑哂面,叫親佢都好似唔想理你甘不過整體泥講其他職員
我之前係奧海城見到郎田既分店裝修唔錯,整整齊齊,
所以同朋友就book左近我地d歐美廣場既分店

一去到門口企左3分鐘左右先有人理我地,
之後帶完位咩都冇同我地講,檯號唔知,點落Order又唔知,
搞到一開始落Order冇寫檯號,收單既店員都唔會提你!!!
不過環境尚算Ok,唔算好逼

好啦講番d食物先:
刺生唔係冰底上,我同朋友都覺三文魚同白肉豚都唔好食,
我地已經唔係食野好執著既人,都覺難食

蟹子/雜果沙律勁難食,不知所謂!!!
肉類串燒全部都偏鹹
金菇牛肉卷入面既金菇好似未洗過,隻味真係唔知想點

好食d既有

風味小食
天婦羅幾好食,叫左2 round都係新鮮炸既

有朱古力/曲奇/綠茶/芝麻雪糕
8:00已經冇朱古力味??

另外要提一提有個肥肥地,化左妝既女侍應態度比較差
我同佢講冇寫檯號,可唔可以幫我跟跟d單
佢竟然答我: 下!!!
如果真係冇單我咪再落過,洗唔洗甘既態度!!!

成晚都黑哂面,叫親佢都好似唔想理你甘
不過整體泥講其他職員都幾好, 同佢地講差d咩未泥都好快幫我地跟左

最後覺得$190可以食到d水準更高既放題!
2011-08-31
  • 風味小食