2024-05-13 161 瀏覽
當日計埋我得3枱客,加上本身店舖都大,所以都坐得舒服。老實講,店家同我都無怨無仇,當日店家態度都叫友善,所以我唔係要惡意攻擊佢。首先係味道非常之普通,當日嗌左個壽司加烏冬套餐再加一份細壽司卷,壽司同爭鮮差唔多質素,烏冬更加普通到自己係屋企都煮到嘅程度,食唔到味道上有咩特別。第二係價錢,3樣咁普通嘅嘢加埋竟然係要$89,我要先講我唔係食唔起,我平時午餐晚餐都分別花費$80-90,但我比得起個錢唔等於要接受到食埋啲咁嘅嘢。第三係份量,壽司好細舊,好似壽司郎迷你飯咁細舊,3樣菜好似好多咁,但其實加埋都唔夠一份$72蚊加雞胸嘅大快活雞胸飯咁飽肚。總結係睇唔到呢間餐廳有咩優點,味道價錢份量加埋一齊完全說服唔到人去幫襯。外賣可能會係一條血路,但嚟緊有爭鮮開張,真係唔知呢間點樣同爭鮮鬥。真係自求多福啦。btw佢個營運模式都幾搞笑,整個QR code叫人落單,然後又要人出去cashier比錢,真係錦繡多味魚。

2024-05-08