2021-05-20 29 瀏覽
今日去到客戶公司開會啱啱去到午餐嘅時候客戶就話去附近嘅餐廳通常呢個時候去到中午時間都非常之咁多人所以就提議我哋不如落去買外賣送上嚟咁啱落到去附近原來見到有呢間拉麵譜客戶話佢都非常之鍾意食就係貪佢個湯底直情可以飲埋而且仲非常之咁濃郁滋潤所以就即管喺金鶴嘅拉麵舖買外賣估唔到去到五線嘅時候叫外賣仲會有折扣而且平日嘅時候仲有套餐所以我哋兩個人就叫咗個二人餐我哋都係叫咗佢最出名嘅雞白湯拉麵貪佢嘅雞湯非常之咁濃郁而且仲冇味精可以成碗飲晒但係佢除咗個湯底濃郁值得讚之外佢嘅棉質仲非常之不錯因為好多時買外賣嘅時候棉質好多時都會林晒但係呢度就會用上了分湯嘅方法所以佢嘅棉質完全唔會比湯浸到林晒而且佢個配料仲非常之咁出色因為佢仲有半隻半熟蛋而且仲有雞肉同豬肉所以呢個午餐食得非常之咁開心而且外賣中包裝得非常之咁好一滴湯汁都冇漏另外個套餐我再叫揸咗堂楊炸雞同埋叫多咗兩份嘅半熟蛋炸雞非常之咁出色半熟蛋就一如既往咁樣嘅控制得非常之好而且餃子做煎得非常香脆好好食

外賣自取