2020-05-01 879 瀏覽
因為唔係好熟路,同埋Google map個地址好似錯錯地,所以果日就whatsapp左店家詢問下有冇營業。但後尾因為太肚餓既關係是但搵左間食,食完又好似唔飽,就再whatsapp問下店家地址,諗住再食過,同埋都想睇下呢間店,因為睇相,好似好靚。店家好快就回覆我,仲話可以係小巴站黎接我地帶我地過去,嘩!真係受寵若驚,香港會有呢d服務!5星級酒店都未必有啦,唔加錢既話。所以真係好多謝店家,但都決定自己搵下先。小巴站同餐廳非常近,行一陣就見到啦。佢地仲預備左最近live band既位置俾我地,可以聽下歌,又食下野。因為晚上既關係,加上疫情原因,人數唔多,地方夠哂大。但因為岩岩食完野都叫唔到好多野食,叫左個海鮮拼盤,洋蔥湯。比較難忘係個洋蔥湯,夠濃味!店員仲好細心等我食完冷盤先上湯。仲有就係d餐包好好食,店員仲俾左兩款我食!同埋睇到神奇既經理表演用碟切燒豬。經理仲話我地可以點歌架,不過我有d唔好意思,冇點到,唔個點咩歌好。呢度食客同員工既關係好好,氣氛好親切,得閒既話一定會再黎。
,但都決定自己搵下先。

同埋睇到神奇既經理表演用碟切燒豬。

呢度食客同員工既關係好好,氣氛好親切,得閒既話一定會再黎。

• 洋蔥湯