2020-04-30 333 瀏覽
成日嚟到D2 Place 都係幫襯樓上嘅素食店,今日決定試新野!餐廳門口未算非常吸引到你必定要入去試既程度,但員工熱情同友善態度值得加分!食物方面主要以西式為主,午市餐牌:意粉、漢堡包、扒類最起碼有兩款以上選擇,餐牌入面亦有一兩道泰國fusion菜。食物價錢大眾化,份量好足夠,連杯凍檸茶都大過出面茶記!而且全單免加一,真心覺得低!粟米忌廉湯:雖然唔大碗,但係絕對唔係罐頭湯!因為食到有原粒同打碎左既粟米。煙三文魚蜆肉扁意粉: 意粉多汁,軟硬程度岩岩好!爆多煙三文魚同蜆肉(蜆肉-我數過有12隻),味道好之餘仲好夠飽。芝士牛肉漢堡跟薯條:芝麻包配上厚厚既牛肉層,咬既時候有肉汁,只係芝士層比較少,較為失色。P.S. 有留意過其他枱客人嘅餐點,都係非常大份足料餐廳員工服務態度值得一讚!

),味道好之餘仲好夠飽。

P.S. 有留意過其他枱客人嘅餐點,都係非常大份足料

餐廳員工服務態度值得一讚!
真粟米忌廉湯
Beef  Burger
一座小山丘嘅煙三文魚蜆肉扁意粉
多汁意粉
一碗蜆殼
2020-04-30
5 分鐘 (堂食)
真粟米忌廉湯
Beef  Burger