2014-08-05
今日同我同事打算去食早餐醫肚,見佢個餐單有想食既野就入去啦!先叫左兩個最普通既腸蛋出前一丁+兩杯熱奶茶+一個奶油豬仔包。好了,面來了,從表面看已經不是平常吃開的出前一丁,完全無口感,完全沒有味道。咁就問一下落單的人,我們落的是出前一丁,但現在吃的不是,侍應說堅持話係出前一丁!咁我就請他拿來一包麻油跟味粉啦,過左幾分鐘,佢地就比左兩碗各盛著麻油及一堆味精,都是半碗以上并沒有包裝的。侍應告知他們已把所有獨立包裝的味粉同麻油都拆包倒落大碗中,實在令人難以置信。一間稱得上老字號既鋪頭,估唔到都會用假既出前一丁黎招呼客人。當我們食開既客人傻的嗎?? 收出前一丁價但奉上普通公仔面~>_<~仲有果個奶油豬,完全都唔係相片果回事。又唔係果個包,更唔係果個脆。唔會再帶同事去果到食,好唔老實!
唔會再帶同事去果到食,好唔老實!