2018-01-28 136 瀏覽
好耐寫食評! 但今次真係不得不寫,因為真係好憤怒。初時睇到門口個餐牌,依個早餐的價錢真係唔平,但當時好肚餓好想食個靚早餐,所以二話不說就走入去。當時唸依個價錢的食物質素應該不錯,而且一朝早果杯咖啡對我係好重要,但無唸過可以沖得咁難飲,我當時真係好嬲,從未試過飲到一杯咁難飲的咖啡,完全無咖啡味,好似一杯苦的水咁,而且加一服務後仲要收我40炆杯,依個價錢咁的質素,佢連收我10炆杯都唔值!同店員講咖啡好難飲,佢哋都只係笑笑口無出聲,一句歉意都無,太差,最起碼都講句話會改進吖! 講真7仔賣果杯16炆的咖啡仲好飲過佢十倍!而果份英式早餐,無乜嘢特別,舖頭以果醬做賣點,但食落去一般,太甜,食完好想飲水,而且搶咗生果本身的味道,多士唔夠新鮮,所以咬落口唔夠鬆軟,但炒蛋算滑,煙肉和雜菌還可以唔算好乾,腸仔咸味適中,所以整體果早餐都算合格,不過無驚喜。總括一定無下次,如果大家係為咗果醬而去食,我相信一定令你失望!
好耐寫食評! 但今次真係不得不寫,因為真係好憤怒。
咖啡
全天英式早餐
2018-01-27
$150 (早餐)