2016-08-17 1336 瀏覽
無意中遇到呢個地方,點知去完一次之後就上左癮,不斷咁去紅磚屋既環境好似外國既採購市集,香港小有既地方,裡面冇冷氣,但唔會熱鍾意食羊既我,當然叫碟咖哩羊腩飯啦!很好!很好!很好!自此之後,我每隔個星期六都去食再叫杯老板介紹既榛子咖啡,但因為我飲比較甜既咖啡,所以好厚面皮咁問老板拎多d榛子糖。隻榛子糖真係好好好好好香,我未飲過咁香既榛子咖啡架。個種香係好似毒品咁,會嗅到上癮,而且只係$20+一杯,好抵。物超所值!老板再問我要唔要甜品,係berry cheesecake。幾大都試下啦! 甜品不嬲都係相機食先,今次都唔例外同我平時食開既cheesecake好唔同,你要慢慢㗳先會有芝士味,入口係一大陣天然berry味,成個cake都好似冇加色素同調味料咁,好正好fresh。服務方面,老板好人到冇得頂。而佢好似係為興趣而做,客人食得開心佢又開心。我見d咖哩咁好食,就買左100蚊羊腩番屋企,點知老板唔記得收錢,要我提番佢溫馨提醒喔 : 甜品每次都唔同,唔一定係berry cheese cake架 但多數都係cheesecake為主
無意中遇到呢個地方,點知去完一次之後就上左癮,不斷咁去

鍾意食羊既我,當然叫碟咖哩羊腩飯啦!
很好!很好!很好!
自此之後,我每隔個星期六都去食