2024-12-13 0 瀏覽
服務差:訂咗7:30晚飯,侍應俾個晚餐蛇羹套餐餐牌我哋,我哋落完order跟住又話個餐因為太抵,所以要預早幾日訂,冇得即場叫,咁你又俾我睇?8:00左右已經話last order。9:00自動埋單,因為未食完,我哋問係咪先埋單仲可以坐多陣?侍應話差唔多要走,叫我哋食快啲。大佬,9:00,食咗個幾鐘頭咋,仲急過食午餐。食物一般至差:嗌咗羊腩煲,咁梗係跟生菜啦,點知跟咗西洋菜。叫佢換返生菜,等咗好耐仲有面色睇。啲羊肉好酥,偏鹹。聽佢介紹食蛇羹,啲蛇羹好稀。又係偏鹹。乳鴿普通,啲皮唔脆。唯一蝦子柚皮比較正常。可能相對其他地方小機會食。價錢:原先叫套餐話加一碗蛇羹$138,我哋都冇意見,叫完又話我哋冇叫套餐,所以每碗係$168。咁係你唔俾我叫套餐,我哋由頭到尾都冇話價錢貴,但又係有面色睇。俾你玩完唔通仲要讚你咩?其實我都唔知啲夥計想點。中環價錢,街坊不如嘅服務水平。非常失望。
服務差:

食物一般至差: