2019-09-07 1357 瀏覽
從未試過咁差嘅洒店afternoon tea, service 真心差到離譜。幾個星期前上網訂在星期六3pm食tea, 前一日有staff打電話reconfirm ... 星期六我地準時到達,入坐後連一杯水都無,足足等左30分鐘先有waiter落單。其實客人唔多但係個waiter死都唔肯幫客人落單,完全唔知佢做緊咩...最後等左一個鐘先有杯水飲。本人覺得實在太離譜所以決定要向manager 投訴,點知manager 問我地需唔需要champaign 一路飲一路等食物上 (我懷孕7個月着貼身裙,唔會唔知我大肚)。其實身為酒店manager 就一定要細心觀察每個客人需要,無理由大肚婆都留意唔到⋯非常唔專業⋯最後總共等左1.5小時先上食物,食完80%先上scone。scone 完全唔熱又無牛油香味,只係覺得好甜總括而言,食物味道一般甚至有d失望,價格高,服務奇差無比⋯唔會推介任何人去

Afternoon  tea