2019-07-07 202 瀏覽
聽男朋友表妹介紹,佢話呢間bar好高質,佢經常會去,所以今次都同朋友去試下。-去到餐廳門口,真係唔講都唔知係餐廳😆到走既時候,店員先話我地知原來道門有機關,其中一個鎖就係開門掣🔓-🔹Sticky coffee pork belly($38)店員解釋話係用左越南既咖啡粉,的確係食到淡淡咖啡香氣。pork belly燒得好香,啲醬汁調味好好,最正係好軟腍!仲要食落都唔會好油膩🐷👍🏻-🔹Sriracha street corn($78)好似話有甜又有辣味,但我淨係食到甜味😆粟米面層塗上左甜甜地,好似奶油咁既醬汁一齊燒。食起上黎同粟米好夾,仲加左紫菜,再會香啲。一路傾計一路食🌽-🔹Bone marrow & steak Cheung fan($288)呢碟係超特別!我覺得概念同食落味道都好似乾炒牛河,不過河粉轉左做腸粉。除左牛肉,仲有蜆,同牛骨髓😳帶少少辣辣地,都幾惹味!-🔹Pandan Lime soda($60)我覺得呢杯飲品好特別,淡淡斑蘭味,好香好清新😍
🔹Sriracha street corn($78)
帶少少辣辣地,都幾惹味!
🔹Pandan Lime soda($60)
我覺得呢杯飲品好特別,淡淡斑蘭味,好香好清新😍