餐廳: ORO曼克頓式意大利餐廳
資訊:

呢間係我非常鍾意嘅一間餐廳環境食物價錢全部都非常滿意!我對呢間餐廳嘅評分好高首先環境裏面嘅裝修超級靚有少少復古嘅西式裝修有一條超夢幻樓梯佈滿鏡同bling bling元素打卡一流望出去嘅中環景色亦都好靚我當時係夜晚去嘅睇住日落 然後啲高樓大廈開燈相機都影唔出咁靚其次價錢嚟講算平既fine dining人均$1000左右係可以食到飽到食唔落我地盲選一個當晚套餐因為唔想諗食咩《煙肉麵包》麵包偏硬 但煙肉好食《魚子醬金箔帶子》呢道菜不得了 超級好食!其實有啲食唔出係帶子味道好特別 好似特調咗咁 係偏淋的切得非常薄配埋個汁同啲魚子醬味道超級夾好似食緊啫喱咁《金箔南瓜risotto》又係金箔 今次仲一大塊但又係好好食超級濃味《海膽》好食 冇腥味的海膽主菜 《牛排》呢度菜嘅牛肉會比較韌味道一般般但個牛扒汁同啲配菜係好食嘅就咁睇份量好少但其實已經食到好飽最後甜品係《火焰雪山蛋糕》staff會喺你面前點火燒俾你睇藍色火光好岩拍片!最後燒完會有陣酒味食落一般 但打卡超靚!
呢間係我非常鍾意嘅一間餐廳
環境食物價錢全部都非常滿意!
我對呢間餐廳嘅評分好高

因為唔想諗食咩

《煙肉麵包》
麵包偏硬 但煙肉好食

《魚子醬金箔帶子》
呢道菜不得了 超級好食!
其實有啲食唔出係帶子

就咁睇份量好少
但其實已經食到好飽

最後甜品係《火焰雪山蛋糕》
staff會喺你面前點火燒俾你睇
藍色火光好岩拍片!
最後燒完會有陣酒味
食落一般 但打卡超靚!