咁快已經結婚四周年❤️老公而家已經會自動自覺咁去搵野食🥰老公搵左3間餐廳比我揀,咁我見呢間環境好似唔錯,加上咁鐘意睇有咩好食既我竟然無見過呢間餐廳,我就決定試一試餐廳係尖沙咀中心4樓,電梯到唔到要搭lift,上到去第一下感覺,嘩,幾grand又全海景,環境係好有驚喜,無諗過係幾好因為母親節前夕,佢有個menu係母親節套餐,我地就無睇既我地就睇佢另一餐牌,其實少少難明既,佢有5 course,6 course 同7 course。我地諗7course果個佢寫可以choose 2 main,一個人點食得哂,問一問waiter 佢話2人叫7course都夠,不過湯同包就只有一份雖然係少少怪既但我地都叫左7 course $998 既set,有五個前菜+2個main course佢d前菜一d都唔馬虎,全部都好食同份量大😋我哋叫咗咖喱虎蝦,半隻芝士焗龍蝦,帶子,精選青口同焗八爪魚Main就叫左西冷牛扒同埋侍應極力推介嘅中式醉雞番茄飯西冷牛扒係正常發揮,做到7成熟既效果👍本身唔係叫中式醉雞蕃茄飯,因為極力推介,所以叫咗,真係有驚喜,雞係醉雞嘅味道,但係去果皮係有煎過脆脆地咁,係我未食過既野最後因為我
咁快已經結婚四周年❤️
老公而家已經會自動自覺咁去搵野食🥰

因為母親節前夕,佢有個menu係母親節套餐,我地就無睇既

Main就叫左西冷牛扒同埋侍應極力推介嘅中式醉雞番茄飯

西冷牛扒係正常發揮,做到7成熟既效果👍

最後因為我地Anniversary,甜品仲唔幫我哋寫咗字好貼心❤️

9點後有live band,只要你食晚飯每人最低消費有$500 ,就可以留喺度聽live Band,問過當晚星期六係會唱到12點幾1點

係比較懷舊既金曲,就唔太岩我既,但氣氛真係一流,見有d叔叔同姨姨一齊出去跳舞,真係好似時光倒流30年咁

最後最後值得一讚,係所有侍應服務都超級好,送餐嘅姐姐都係超級好人

我同老公埋單係$111x,總結所有野我地都覺得係超值啊,仲會考慮再黎呀

好滿足