2023-08-14 158 瀏覽
路經堡壘街發現麥記小食開左餐廳😮又唔駛等位同坐街邊,立即坐低叫左兩個套餐同老公試吓! 鍋貼同生煎包依舊出色😋😋,酸辣湯有驚喜😋! 上海雲吞麵中規中矩👌凍奶茶同支裝豆漿味道正常! 由於午餐時間,人流開始多。四眼女店員要求坐四位枱嘅三位食客放一個位出黎俾人搭枱,但男食客唔願意因為佢話佢哋有嘢要傾🤔。其實午餐時間大家都會快快食完就走,盡量可以快啲番枱,特別係小店! 可能四眼女店員表達麻麻,激嬲三位食客,佢哋不斷鬧佢今時今日咁嘅服務態度仲咁差,唔會再幫襯等等! 然後娜娜聲食完就走人! 我唔係幫小店,四眼店員態度真心唔算好差,只係表達能力麻麻哋! 而三位食客當小店係置地coffee shop咁坐又有啲說不通。香港人,午飯係休息時間,大家應該放輕鬆啲,以和為貴🤣🤣🤣 希望麥記“管理層”好好吸取今次經驗,令店員,師傅同食客建立好好關係😃
2023-08-11
  • 生煎包,鍋貼,酸辣湯