2019-10-08
為左慶祝我寶貝兒甥仔入學成功我去Harbour city 買左個靚靚蛋糕同佢慶祝呢個蛋糕仲要係佢親自揀架添💕😍咁呢間La famille chiffon cake 係tst 港威商場入面, 我去果陣已經見人頭湧湧好多人排隊❤️🙈佢地有幾個部份既, 咁左手邊櫃係for 1人既minicake 為主,右手邊就係各個size 既大cake 相信for 3 4 個人都ok 😙而且櫃下面仲有一part 係好特別既cake黎經過一路既挑選,我地要左英國earlgrey chiffon cake,價錢唔貴😙而且仲好貼心有一個專屬冰袋,蠟燭,同一把刀attached ☺咁先講下個cake 先, 佢既外表好精美😍🥺呈白白地色,上面有好多外國朱古力同糖粒做decoration🙋仲有唔同既水果(藍梅紅梅)做裝飾添咁一cut開佢地既中間就有佔好大部份係佢地出名既chiffoncake ,蛋味好香 😙而且仲有小小cream 添😎佢地既cake 整得好鬆軟好fluffy 😘小朋友好鍾意,而且最開心係佢地用既糖唔算好多,所以佢地個cake 唔會甜到好流,可以食得多d, ladies都可以放心🤗而且佢地表面既朱古力有唔
我去Harbour city 買左個靚靚蛋糕同佢慶祝
呢個蛋糕仲要係佢親自揀架添💕😍