2022-04-30 350 瀏覽
Macky’s1. 難忘的漢堡 $98難忘既漢堡果然令人難忘,用把刀一切落去見到中間既牛肉流肉汁出到,切開左之後,牛肉係厚身既,但當食到牛肉既時候一啲肉汁都冇,而牛味係冇既,而且越食越重味,係超重調味料同胡椒粉遮住晒舊肉本身既味道,就好似搽好多粉底遮住本身既樣咁🥲2. 龍蝦汁海鮮意大利飯 $88如果唔講龍蝦汁係唔會食得出,食落就好似pizza味咁,而且個飯仲加左紅椒同黃椒,感覺更似,意大利飯既質素都唔好,而啲海鮮,蜆同蝦不過不失,唔係新鮮嫁啦,不過個青口係呢碟到最特出係MVP,因為腥,唔新鮮,食完既臭味留係口到唔散🤢當食完吞完再加飲品沖完個口,個口殘留臭膠味係理解唔到3. 明太子意粉 $128絕對係呢餐飯既高潮,當放低碟意粉既時候,侍應話因為明太子新鮮所以會有啲腥,而比啲七味粉黎,吓?新鮮會腥?眼都突嘛!將意粉放落自己小碟拎起時,已經聞到有陣怪味,絕對唔係明太子既味,到食落口,好!難!食!又臭又怪又鹹,冇明太子味,又似啲臭芝士,要讚賞既係啲醬汁真係夠多,足夠掛滿咁多條意粉,令到每一啖都感受到咁難食既味道,呢個明太子意粉一啖都嫌多🤮餐湯:忌廉雞肉湯,係用粉開出黎既,完全見唔到雞肉,好多黑

Macky’s
1. 難忘的漢堡 $98
難忘漢堡

2. 龍蝦汁海鮮意大利飯 $88
3. 明太子意粉 $128
明太子意粉

餐湯:忌廉雞肉湯,係用粉開出黎既,完全見唔到雞肉,好多黑胡椒粒

飲品:夠大杯,好在咁大杯先可以沖淡一下唔好食既味

總結:呢餐飯比錢買難受,呢個價錢絕對對唔起呢個質素!食物完全唔新鮮,所有野都用盡調味料遮蓋佢本身既醜陋..
不過侍應服務係幾好既

Ps. 當星期六午餐時間一個人都冇,附近間間餐廳都有客人🙈食物質素完美解釋左原因