2023-11-07
宵夜時間打算外賣串燒過口癮,點知叫左一間非常難食串燒!首先OpenRice 搵左餐牌,whatsapp店舖落單,叫左7樣食物:蒜蓉雜錦錫紙包燒雞中翼雞腎韭菜墨魚串炸大腸涼拌鵝腸店舖回覆大概等20分鐘,等左10分鐘先出門,最後我去到仲要等多20分鐘,以為慢工出細活,點知相反!從來未食過咁難食既串燒,雞賢係乾既,又乾又硬又冇味!少少水份都冇,好似食緊湯渣咁!蒜蓉雜錦錫紙包入面勁多樽裝蒜蓉粒,令到整包金菇娃娃菜又辣又冇味,會辣係因為太多蒜蓉!完全冇其他味道!燒雞中翼先過分!兩隻又乾又爛嘅雞中翼都好意思拎出嚟賣?韭菜都可以燒到成條黑色!墨魚串唔係平時食嘅打冷墨魚,除咗顏色之外,係冇味冇咬口!炸大腸似係用氣炸鍋整出嚟,本身仲以為係真係用油炸嘅炸大腸!好似食緊塑膠咁!涼拌鵝腸都係冇味!賣相亦非常差!簡直浪費我時間!嬲到直接掉咗!宵夜時間打算外賣串燒過口癮,點知叫左一間非常難食串燒!首先OpenRice 搵左餐牌,whatsapp店舖落單,店舖回覆大概等20分鐘,
蒜蓉雜錦錫紙包
燒雞中翼
雞腎
韭菜
墨魚串
炸大腸
涼拌鵝腸
燒雞中翼先過分!兩隻又乾又爛嘅雞中翼都好意思拎出嚟賣?
韭菜都可以燒到成條黑色!
墨魚串唔係平時食嘅打冷墨魚,除咗顏色之外,係冇味冇咬口!
涼拌鵝腸都係冇味!賣相亦非常差!