2021-10-04 213 瀏覽
成日行過都想試,卒之今次真係去食。滿懷希望,點知非常失望。簡直難食!真係未食過咁差既餐廳。肉骨茶,馬拉盞通菜只係暖暖地。No next time! 推介,点觧会推介,邏吾聘用打手?🤬🤬🤬柚子 蝦沙律over100蚊,居然齋用椰菜做沙底,簡直冇誠意。最不能接受就係,沙律入邊有麻油味。四個人晚餐700幾蚊埋單,一啲都唔平,但係食物質素居然可以差成咁。最唔明白係點解仲有人推介呢間餐廳?真係憑良心,我絕對唔會推介依間餐廳俾其他人中伏。服務態度水準OK,左佢見我地食淨野重間要唔要俾外賣盒我地。由於食物質素太差,我地都唔想打包食淨的食物。最後都係忍唔住同服務員講,你地啲食物好難食。佢沒有回應就走開了。

2021-10-03