(非會員)
2008-05-04 16 瀏覽
大約晚上十點,同爸爸媽媽一齊去金枕頭食。其實算係超熟客,因為一星期至少幫襯一兩次。但今晚宵夜因為未食dinner,所以當晚餐食,就點得好豪。三個人點了…2串豬沙嗲,2串雞沙嗲,2串蜜糖燒雞翼,1個煙鴨胸湯河,1個金邊粉,1個椰汁黑糯米,1個南瓜西米露,1份椰汁西米糕,1杯椰汁冰。全部都好好食~~食到好飽^^~!!賣單$130~~沙嗲串燒等得最耐..差唔多全部食哂先上,燒雞翼好好味..唔洗自己去bbq^^仲燒得超靚,椰汁黑糯米都好好味,平時出面街食黑糯米好硬,但呢間唔會!!超好食~呵!南瓜西米露好好味,平時覺得南瓜好難入口...但呢度唔會呀..又軟又香!!因為食宵夜,都等左大約8分鐘先有位~~但覺得呢間店宵夜比較抵食~~~所以等下都無所謂~此外,推介呢間的炸蝦餅(都幾貴..4件好似三十幾蚊),lunch的咖哩吉列豬扒飯(個吉列豬扒真係好"脆"!!不過個黃咖哩水準最緊好似差左)
大約晚上十點,同爸爸媽媽一齊去金枕頭食。
其實算係超熟客,因為一星期至少幫襯一兩次。

但今晚宵夜因為未食dinner,所以當晚餐食,就點得好豪。
三個人點了…
1個南瓜西米露,1份椰汁西米糕,1杯椰汁冰。

全部都好好食~~食到好飽^^~!!賣單$130~~

因為食宵夜,都等左大約8分鐘先有位~~
但覺得呢間店宵夜比較抵食~~~所以等下都無所謂~
此外,推介呢間的炸蝦餅(都幾貴..4件好似三十幾蚊),

宵夜meun
宵夜meun
$44 (宵夜)