2023-08-15 1333 瀏覽
川味花甲大隻又厚肉,個汁似平時食口水雞嗰啲但再香辣少少好開胃金沙大刀魚皮塊炸魚皮長過我隻前臂勁誇張,叔叔係我哋打完卡之後就幫我哋整到細細塊容易食,每塊脆卜卜既魚皮都沾滿鹹蛋黄,晤算油膩鮮菠蘿拔絲脆皮咕嚕肉上枱覺得都係普通咕嚕肉囉,點知一食外脆內軟,醬汁少少凍有食冰糖葫蘆既效果,入面既肉有咬口得嚟偏腍,鮮菠蘿表面燒過食落甜品更出,少少酸收尾,好食雞油花雕蛋白蒸蟶子𡈼伴陳村粉打卡一流呀賣相,上枱時花雕香撲鼻,隻隻蟶子筷子咁長無蒸過籠又嫩又甜,蛋白同陳村粉吸收晒蟶子既精華,真係一口接一口咁食唔停鮑汁扣原件 12頭花膠扒公依個價錢幫你燜埋,個要大大隻真心抵到爆,一份大概切到8件左右,用左蠔、雞濃湯、金華火腿汁扣煮燜,鮑汁濃郁到我想飲左佢~勁後悔無加麵唔好睇餐廳員工有返咁上下年紀,佢哋係super nice 又會好主動同客人介紹菜式傾下偈,又會成日同你換碟又會幫你預好哂時間上菜,野食又真心好食,除了坐得迫了少少之外,真係無野可挑剔。
川味花甲
大隻又厚肉,個汁似平時食口水雞嗰啲但再香辣少少好開胃

金沙大刀魚皮

鮮菠蘿拔絲脆皮咕嚕肉