黑松露雜菌春卷佢個春卷一啲都唔炸得啱啱好 佢有好重嘅黑松露味超正呀我第一次食有黑松露味嘅春卷五香牛展青瓜小雲耳呢個小食既份量算多 牛展肉都有成九至十粒 而且好稔身同好入味 而青瓜同小雲耳都好新鮮 兩樣都好爽好脆 系一個好夠誠意既小食素酸辣湯 呢個酸辣湯超級祝了有平時酸辣湯應該要有嘅嘢除咗呢啲之外佢仲有蛋白同埋竹笙 同埋平時嘅酸辣湯多數一係就好辣一係就好酸 但呢個就唔會嘅鍾意小小辣嘅人食一定超鍾意呢一個酸辣湯係好飲到我會為咗佢再嚟呢間餐廳咖喱牛坑腩 佢啲主菜都好大跌而且佢啲牛坑腩炆得好淋一啲都唔韌 平時驚咖喱辣嘅人今次就冇有怕啦佢一啲都唔辣嘅但係都有好香嘅咖喱味👍🏼香酥鴨宜家出邊好少中菜館仲有得食香酥鴨 我居然喺呢個lunch set見到有 咁就梗系要試下啦 佢層皮炸得好脆 鴨肉好香 而且食落口一啲都唔肥膩 另外佢仲有幾塊麵皮同泡菜比你去包住黎食 令到口感更加豐富 值得一試瑤柱鮮菌荷葉飯 呢一個飯好香就算冇餸一齊食就咁食我諗我平時唔係一個好鍾意食飯嘅人都可以食晒成哥佢裏面有好多鮮菌同埋瑤柱佢個味道又好有少少似海南雞飯嘅油飯但係佢係一啲都唔油嘅只有嗰種香味陳皮紅豆沙呢個跟餐甜品一啲都唔失禮
黑松露雜菌春卷

五香牛展青瓜小雲耳

香酥鴨

陳皮紅豆沙
呢個跟餐甜品一啲都唔失禮 佢完全系煲到起晒沙 而且好濃既陳皮 食得出好足料 中意食中式甜品既朋友一定會中意

十勝紅豆燒煎 平時唔係好食煎堆我呢個煎堆我幾欣賞佢煎堆嘅皮非常煙韌同埋佢個皮有啲口唔似有啲煎堆仔個皮好薄好似成浸油放落個口度 而且佢裏面有紅豆除咗紅豆之外仲有陳皮喺裏面配埋佢隔離嘅雲呢拿雪糕簡直一流