話說有張agnès b. café coupon,緊係約埋朋友一齊去食啦,原本想揀中環歌賦街個間,點知已結業,最後去左旺角旺角呢間好細,坐位唔多,都要等一陣先有位,張coupon係跟一個迷你果撻set, 2杯飲品 & 1件蛋糕(我字眼睇就係2件,店員話1件,佢鍾意啦🤷🏼‍♀️)迷你果撻set6 件迷你果撻,有藍莓🫐、奇異果🥝、芒果🥭、士多啤梨🍓、木瓜 & 菠蘿🍍,鮮果採上糖漿,所以唔會酸,撻皮一d都唔脆偏濕,唔好食法式檸檬撻又酸又甜既檸檬撻,個撻皮都係唔脆既,不過不失Latte見到呢隻杯既size,我都覺得伏味濃,眼前好矇既奶泡應該係拉花,相信係想拉心形,奶泡打得唔好,奶比例太多,啡味欠奉,幾難飲,唔係大杯就係好紅瑪蒂茶花茶味道獨特,好似藥水味,真係飲左一半頂唔順,放棄了無論果撻、蛋糕、飲品都好失望,賣相又唔係好出眾,味道真係唔得,出面好多cafe都做得更出色,靠個b字真係唔知佢可以捱到幾耐

迷你果撻set

法式檸檬撻
又酸又甜既檸檬撻,個撻皮都係唔脆既,不過不失

Latte

紅瑪蒂茶
花茶味道獨特,好似藥水味,真係飲左一半頂唔順,放棄了