2024-05-25 1346 瀏覽
朋友說這是一間正宗的韓國餐廳,連韓國人也大推!位於尖沙咀的韓國餐廳。😍環境不錯又夠大,枱與枱之間很闊落,大部份員工都是韓國人,小編也看到很多韓國人來光顧😱以平板電腦落單,員工會幫忙燒🤩不用擔心燒得不好吃。韓牛新鮮肉眼$380呢個價錢可以食到韓牛!真係好抵!質地鮮嫩多汁,同喺韓國食嘅感覺真係好似! 呢個價錢嚟講咁大份,又好味,絕對會因為呢塊韓牛嚟多幾次!🥰🥰🥰海鮮煎餅$138 個人覺得海鮮唔夠多,蔥嘅份量比較多。同時煎餅一夾就散開,好似麵粉比較多。個人不推介😞五花肉$168五花肉都好肥,好似相片咁多數都係皮同肥膏,咁啱呢一份五花肉嘅比例唔係咁好。但係職員都燒得好好食。都推介,亦都視乎彩數🤣調味牛肋骨肉$280 呢個牛肋骨肉都幾有驚喜,已經配上調味醬汁,更加惹味!不過肉質會比較韌,但牛尾會更濃郁。但係個人都係鍾意肉眼。咁大份,自己燒就得啦。好彩有職員幫手燒😂

以平板電腦落單,員工會幫忙燒🤩不用擔心燒得不好吃。

韓牛新鮮肉眼$380

海鮮煎餅$138