2024-06-21
🇰🇷🇰🇷🇰🇷 Bingo & Cook🇰🇷🇰🇷🇰🇷之前試過同成班朋友去呢間韓國餐廳,諗住再去發現原來佢哋搬咗舖,不過都係附近🤭今次上到去全新裝修有驚喜,好似去咗韓國餐廳咁😎有韓國嘅街道牌裝飾⋯仲有啲好搞笑嘅尋人啟事😂店裏面嘅員工都有幾個係韓國人,今次朋友生日,所以食好啲😆😆📌醬油海鮮拼盤~$580(醬油蟹2隻、醬油蝦3隻、醬油鮑魚3隻,醬油扇貝三隻,蟹蓋上邊仲有隻生蛋黃可以撈埋啲蟹膏送飯😍😍,成盤嘢非常吸引😆,味道唔會太鹹,有鮮味,每樣海鮮都有唔同嘅口感,送飯殺手)📌甜辣炸雞半隻~$140(佢哋除咗有半隻脆卜卜嘅炸雞之外,仲有一串年糕串,滿足到我食年糕嘅朋友🤭炸雞撈咗醬之後都仲係脆卜卜甜甜辣辣非常惹味😋)📌炒牛肉午餐(呢個炒牛肉有好多唔同嘅配菜,洋蔥椰菜菇⋯⋯連配菜都炒得好好味)由於炸雞太好味,所以打包咗半隻炸雞返屋企😂😂見到佢哋嘅外賣袋使唔使咁專業?😂😂夠晒環保可以重用👍🏻👍🏻
店裏面嘅員工都有幾個係韓國人,今次朋友生日,所以食好啲😆😆
📌醬油海鮮拼盤~$580
📌甜辣炸雞半隻~$140