"Antidote"  係由韓國人開設, 全店所有店員都係oppa🤩, 幾乎每張枱都係韓國客人, 咁受韓國人歡迎, 可想言之這店的出品一定好正宗👍🥔冷盤小食(免費)有韓式泡菜及一個裝著四款涼菜嘅小盒, 好精緻😍, 同朋友食完之後, Oppa 好細心, 馬上幫我哋再添一盒🫰🥔蔬菜涼拌豬手 $230份量好大, 除咗涼拌豬手仲有海蜇同青瓜, 醬汁係酸酸辣辣嘅芥末醬, 豬手炆得軟淋入味, 用生菜包住豬手、醃蘿蔔、大蒜、韓式辣醬一齊食, 非常驚喜🤤🥔生醃醬油蟹 $328/pc一上枱, 見到爆曬膏嘅蟹樣已經流口水, 輕輕一襟, 蟹肉同膏已經唧曬出嚟, 入口鮮甜唔腥, 好新鮮👍, 滑嘟嘟嘅蟹肉撈埋煙煙韌韌嘅紅米飯糰一齊食, 口感更豐富😋🥔黑芝麻炸雞 $165入口黑芝麻味超級香濃, 繼續食落去, 會透著淡淡柚子清香味, 有著雙重味道, 好特別😘

🥔冷盤小食(免費)

🥔蔬菜涼拌豬手 $230

🥔生醃醬油蟹 $328/pc