2024-10-28
星期日中午的荃灣店人不多,只有一半位置滿座。蟹子卡邦尼意粉Q:有一種橙色、一種綠色的魚子,非常之creamy而且濃郁。半分甜辣炸雞:餐牌寫明連炸雞系非辛辣,所以不懂辣的人都會食到,味道偏甜,炸雞配上的蓮藕片亦都 非常香脆。泡菜海灣薄餅: 這款是一個13吋薄底的薄餅,有蟹柳、魷魚、青椒、菠蘿、芝士。味道好豐富,共有8件,四個人吃啱啱好。餐廳職員服務好好,廚房整錯咗嘢食都即時重新造過。🐝—————————我是分隔線—————————🐝總結:食物種類確係多,每次來都有不同嘅野食揀到!🫵🏻店名:Pizza Maru (荃新天地)地址:荃灣楊屋道1號荃新天地1期 UG28及30 舖#hkig #foodie#foodblogger #foodndaily #foodbloger #hongkongfood #hongkongfoodie #foodblogger #likesforlike #eatateeaten #comment #share #subscribe #荃灣 #荃灣美食 #卡邦尼意粉 #韓國炸雞
星期日中午的荃灣店人不多,只有一半位置滿座。
餐廳職員服務好好,廚房整錯咗嘢食都即時重新造過。
🐝—————————我是分隔線—————————🐝
總結:食物種類確係多,每次來都有不同嘅野食揀到!
🫵🏻
店名:Pizza Maru (荃新天地)
地址:荃灣楊屋道1號荃新天地1期 UG28及30 舖