2022-12-02
韓國正宗親民韓燒好耐無食韓燒啦😆😆啱哂同朋友一路燒一路傾吓計,韓國主理既餐廳,用英文簡單溝通都無問題,仲有韓國oppa添😛😛餐廳行平民路線,除咗韓燒仲有好多韓國特色小食同鍋類添😉😉 海鮮蔥餅($100)好多料既海鮮蔥餅🤩🤩佢地既蔥餅料多粉比較少,啖啖都係海鮮同啲蔥,同平時出面既唔同😆😆再加上佢調好哂味,唔使再加汁都夠哂好味啦😛😛烤調味牛排($250)食韓燒一定係食牛既時候🤣🤣雖然牛排比較厚,但係大火燒佢兩燒,入面仲係少少粉嫩個陣食就啱哂😚😚包埋生菜同啲蒜片辣椒,好有韓國既感覺😎😎烤大蝦($160)海鮮黎食最鍾意食蝦,多膏得黎又易燒,有蝦殼包住都無咁易會燒焦🤣🤣大蝦幾新鮮,調味都幾唔錯,啱哂鍾意濃味既朋友🥰🥰📍 水源韓國料理 (大埔)大埔舊墟直街8號榮明花園地下A號舖韓國正宗親民韓燒
海鮮蔥餅($100)
烤調味牛排($250)
烤大蝦($160)
📍 水源韓國料理 (大埔)
大埔舊墟直街8號榮明花園地下A號舖韓國正宗親民韓燒