睇完韓劇就特別想食韓國野🇰🇷要找香港數一數二既正宗韓國餐廳非 ‘’Bingo & Cook’’ 莫屬由韓國oppa親自打理一出電梯已經充滿韓國街頭風味今次同爸媽一齊食決定點個巨型招牌:🍲 50cm 韓式海鮮鍋 $380真係好霸氣!🫡 要用兩個瓦斯爐先足以加熱到!海鮮非常足料:有海蝦、大蟹、扇貝、鮑魚、蜆、魷魚、青口、配上蔬菜底,我仲 +$25 要埋粉絲,新鮮海鮮吸埋辣湯,非常可口暖胃。店員仲好細心幫忙剪魷魚,又睇得又食得!🍗 甜辣炸雞加香腸年糕串(半份)$140外皮炸得好脆,內裏雞肉保持鮮嫩幼滑,夠Juice啖啖肉,淋上甜辣醬更加惹味,香腸年糕串夠Q彈,同我在韓國食嘅一樣!🐓 藥膳人蔘雞湯 $168一向湯水唔少得既我,近年開始養生,見有藥膳人蔘雞湯當然唔會錯過,雞肉已煮到好淋唔會老,入曬湯度,正!🍙 Bingo特製紫菜包飯 $80餡料勁多,kimbap色彩繽紛,有牛肉、芝士、青瓜,黃瓜、紅蘿蔔,配搭一齊mix起來好好味,口流豐富!
睇完韓劇就特別想食韓國野🇰🇷
要找香港數一數二既正宗韓國餐廳