2021-03-08 1985 瀏覽
呢間餐廳係位於銅鑼灣一間酒店嘅一樓,佢唔係喺酒店大堂入去,而係酒店隔離的一個入口,上幾級樓梯就可以搭𨋢,唔難搵。上到去餐廳,員工就已經好友善咁樣問有冇訂枱或者幾多位,然後再立即帶你去預訂嘅枱嗰度。佢見我哋睇咗一陣餐牌,就主動行過嚟問我哋想食乜嘢,我哋今次就係叫咗個四人餐再加左個冷麵,煎餅同炸雞。食物方面,分量方面係足夠,而且食材都好新鮮。先講前菜,佢有基本嘅菠菜豆芽薯仔泡菜等等,而且仲可以幫你免費添加。不過都係果句食得晒先好加啦,唔好嘥呀嘛👍🏻 至於韓燒嘅食物,食材係唔錯,但最緊要係佢哋嘅員工好主動咁過嚟幫手燒,令到雞手鴨腳嘅我哋都唔會燒到燶晒😂而冷麵就不過不失啦。唯一美中不足嘅係,個煎餅食落有少少油,如果可以整到乾身啲就最好啦。
2021-03-07