🌬韓風卷到過嚟香港站!之前去韓國旅行幫襯過呢間果汁店,一直都對佢念念不忘!同香港普通嘅果汁不同嘅,係佢每一杯都係用新鮮水果同冰塊打成,絕對唔加任何糖精做添加,所以杯杯都係足料心機之作,飲落嘅質感都好似Milk Shake 咁,香濃幼滑!最近收到風,呢間店喺香港站同尖沙咀都有分店,我哋港島人梗係即刻去香港站朝聖下啦😁❤️經典系列~草莓拿鐵🍓將新鮮草莓加上微量果糖及鹽打成沙冰,將生果鮮味大幅提升,加上濃厚牛奶,滿滿忌廉及大大粒 草莓,吸睛之餘,啖啖都食到果肉,味道極有層次感,Heby妹妹愛不釋手🥰~牛油果香蕉奶🥑🍌兩款營養極為豐富嘅水果雙劍合壁,本身軟滑但無咩味嘅牛油果,配上香甜嘅香蕉,創造出奶滑口感,每杯都用上一整個牛油果,將營養價值及奶滑口感提升,讓人想一飲再飲❤️~抹茶紅豆飄雪🧊由店家自家製的 JUICY 抹茶粉直送來香港,加上香滑鮮奶及微量煉奶打成 冰沙再加上紅豆的綿綿糯糯及軟軟彈彈的的麻薯小丸子,清新嘅口感非常解膩 ~香橙菠蘿果汁🍊🍍🍹夏日嘅水果永無失手,即叫即整夠Flash,啖啖都係果肉,口感濃郁冰爽!熱食同樣令人驚艷 😍order果汁+10就有大大隻嘅熱狗🌭️有原味腸同芝士腸選擇,
🌬
韓風卷到過嚟香港站!

之前去韓國旅行幫襯過呢間果汁店,一直都對佢念念不忘!

❤️經典系列
~草莓拿鐵🍓

~牛油果香蕉奶🥑🍌

~抹茶紅豆飄雪🧊

~香橙菠蘿果汁🍊🍍🍹

熱食同樣令人驚艷 😍

order果汁
+10就有大大隻嘅熱狗🌭️
有原味腸同芝士腸選擇,芝麻麵包質感鬆軟,芝士腸非常惹味

+12 就有芝士火腿牛角包🥐
牛角包非常香脆,半溶嘅芝士搭上火腿,永遠係最好嘅配搭,當時我去到剩返last一個,好幸運✌🏻

回頭率100%🥰