2015-03-08 542 瀏覽
係觀塘apm行左陣,又係時候食個lunch...去左food court搵食@@今次簡左食韓式野 雖然係韓國餐,但野食款唔多,都係石頭鍋飯,炒年糕,泡菜拉麵...所以都係食石頭鍋飯啦...簡完野食去收銀到俾錢,佢會俾一個電子號碼機俾你,你就可以去搵位坐啦,如果個餐整好拎得的話,個電子號碼機會咇咇響同震話你知個餐可以拎啦,好方便韓式泡菜豬肉石頭鍋飯 中意佢啲飯焦加埋啲bbq汁好食,不過豬肉只有3小塊太小啦,飯上唔係全部都係泡菜,有啲係烚椰菜,我會夾起(因為冇味) 雖然石頭鍋飯入面已經有泡菜,但佢都會俾一盒仔你做小食   加落飯到個味會岩岩好( 中意食泡菜就岩晒)如果單食可能會咸左少少一個set餐有埋罐野飲,$58(雖然係下午荼旳間去食,不過呢間無做下午荼餐)
今次簡左食韓式野
韓式泡菜豬肉石頭鍋飯
雖然石頭鍋飯入面已經有泡菜,但佢都會俾一盒仔你做小食
2014-12-29
下午茶