2022-12-13 61 瀏覽
▪️ 二人套餐 Ver. 4 💲3661️⃣ 菠蘿煙肉和牛漢堡扒2️⃣ 芝士蛋蒜和牛漢堡扒侍應得知我地初次到訪,會首先示範一次🍳之後自己就Cooking Mama上身,即刻動手去切、壓同埋煎,手忙腳亂得黎都幾好玩😌侍應又會貼心幫忙換熱石,不過熱力真係非常強勁,要小心啲油會彈到手🙌🏻另外要讚抽風系統做得幾好,都冇咩油煙味🫢兩款既分別在於有一款鐵板蛋漿加上菠蘿煙肉,另一款加上芝士同蒜片,前者會係比較清新,後者就岩重口味人士🧄和牛漢堡扒邊位會帶點焦香,入口軟嫩,但始終油脂感重,食返跟餐椰菜沙律同麵豉湯先可以大大降低油膩感🥙3️⃣ 芝士泡豚丼飯面頭係炙燒過既芝士,加上大量既泡菜同埋辣油,辣度比預期中高🌶️配上薄切豚肉,而且飯既份量都唔少,唔駛擔心會唔夠飽🐷4️⃣ 百香果特飲 💲+18 (跟餐);39本身個餐包兩罐罐裝飲品,我地加左錢做特飲,見到勁大杯起碼係坊間既Double都真係呆左🙀飲落好重百香果味,清甜解渴,不過如果甜度低返啲會更好🫣4️⃣ 巨峰提子特飲 💲+18 (跟餐);39呢杯甜度相對無咁高,有淡淡既提子香🍇🔎 整體評分(7/10)
▪️ 二人套餐 Ver. 4 💲366

1️⃣ 菠蘿煙肉和牛漢堡扒
2️⃣ 芝士蛋蒜和牛漢堡扒

3️⃣ 芝士泡豚丼飯

芝士泡豚丼飯

4️⃣ 百香果特飲 💲+18 (跟餐);39

百香果特飲   +  巨峰提子特飲

4️⃣ 巨峰提子特飲 💲+18 (跟餐);39

呢杯甜度相對無咁高,有淡淡既提子香🍇

🔎 整體評分(7/10)
芝士泡豚丼飯
百香果特飲   +  巨峰提子特飲