2022-05-30
平時真係比較少會行過尖東呢邊食飯,不過朋友話呢間韓式料理係韓國人打理,同埋醬油蟹超好食,所以就嚟咗🤪🤣入座嗰陣時見到好多枱都係韓國人喺度食緊飯感覺真係好似去咗韓國嘅傳統餐廳一坐低諗住食下韓國嘅餐前小菜,點知除咗小菜之外,佢哋仲送咗個鐵板蛋餅俾我哋食🤣喺香港好少食醬油蟹,通常都係去韓國旅行先至會食,但係佢嘅醬油蟹超多蟹膏,完全冇諗過會咁豐富👍醬油蟹嘅set仲配咗紫菜撈飯,我最鍾意😍跟住我哋仲嗌咗個海鮮拼盤,實行嚟個海鮮之夜🦐🦀🦑,老實講真係唔知道點樣燒海鮮,好少會韓燒燒海鮮,諗住叫waiter教下我哋點燒,點知佢落手幫埋我哋燒真係好Service🤩虎蝦好大隻😍🦐燒出嚟好香,啲肉仲好彈牙,之後仲燒埋個蝦頭,好多膏超好味👍另外芝士帶子都好好味!超多芝士,個帶子好Juicy💦燒魷魚原隻放落去已經cover晒成個韓燒嘅鐵板,燒到啲魷魚鬚燶燶哋好香口,點埋佢哋秘製嘅酸辣汁超好味👍跟住我哋仲嗌咗個芝士炒年糕,呢個味道同平時韓國料理食嘅味道有少少唔同,感覺有少少似食緊pizza味嘅芝士年糕🤣😍🦀🦑🦐由頭食到尾,成個餐好豐富,同朋友食到捧住個肚走,可惜最後我哋食唔晒啲海鮮,有少少嘥咗,但係呢度啲食物質素
醬油蟹嘅set仲配咗紫菜撈飯,我最鍾意😍
另外芝士帶子都好好味!超多芝士,個帶子好Juicy💦
🦀🦑🦐由頭食到尾,成個餐好豐富,同朋友食到捧住個肚走,可惜最後我哋食唔晒啲海鮮,有少少嘥咗,但係呢度啲食物質素真係唔錯👍service又好好👍下次一定會再嚟🤣