韓式炸雞外賣店🐔HAHA CHICKEN 하하치킨ʕ๑'ㅅ'๑ʔ‧˚ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ⸝⸝‪⸝♡Haha Chicken 主售各種特色口味炸雞🍗原味、蒜香醬油、芝士、甜辣、香辣等等口味✨🧡甜辣炸雞餐💲5️⃣0️⃣❤️香辣炸雞餐💲5️⃣1️⃣估唔到啲雞件咁大嚿 仲要係無骨雞正呀( ´͈ ᵕ `͈ )♡炸雞真係啖啖肉 雞肉都幾嫩滑 唔乾✨甜辣炸雞 甜甜地咁幾好味 唔會太辣!以甜味為主 好有韓式風味 岩哂我呢啲唔食辣嘅人.香辣炸雞就更加惹味十足 都有中辣咁上下嘅程度~如果食到辣嘅人揀叫呢款就就岩哂啦‎|•'-'•)و跟餐可以配卡邦尼飯/安東雞飯 但咁啱當日我哋食冇貨(˶ฅωฅ˵)所以只可以要紫菜飯/唔要飯轉多一件雞~希望有機會可以試下佢地個飯~💛原味飯卷💲3️⃣5️⃣🤎吞拿魚飯卷💲4️⃣2️⃣兩個飯卷都係即叫即整的 全人手製造✨主要食材有🔸黃蘿蔔🔹紅蘿蔔🔸牛蒡🔹青瓜🔹魚片🔸蟹柳🔹紫菜🔸珍珠米如果係吞拿魚飯卷就會加埋吞拿魚同蛋黃醬!飯卷冇太多調味 但食材夠多 口感都幾豐富~兩間分店 長沙灣只做外賣 西九分店可堂食/外賣!⸝⸝‪⸝♡ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ʕ´•ᴥ•`
韓式炸雞外賣店🐔HAHA CHICKEN 하하치킨
Haha Chicken 主售各種特色口味炸雞🍗
原味、蒜香醬油、芝士、甜辣、香辣等等口味✨

🧡甜辣炸雞餐💲5️⃣0️⃣
❤️香辣炸雞餐💲5️⃣1️⃣
炸雞真係啖啖肉 雞肉都幾嫩滑 唔乾✨
甜辣炸雞 甜甜地咁幾好味 唔會太辣!
以甜味為主 好有韓式風味 岩哂我呢啲唔食辣嘅人.
香辣炸雞就更加惹味十足 都有中辣咁上下嘅程度~
如果食到辣嘅人揀叫呢款就就岩哂啦‎|•'-'•)و

所以只可以要紫菜飯/唔要飯轉多一件雞~
希望有機會可以試下佢地個飯~

💛原味飯卷💲3️⃣5️⃣
🤎吞拿魚飯卷💲4️⃣2️⃣
兩個飯卷都係即叫即整的 全人手製造✨
主要食材有🔸黃蘿蔔🔹紅蘿蔔🔸牛蒡🔹青瓜
🔹魚片🔸蟹柳🔹紫菜🔸珍珠米
如果係吞拿魚飯卷就會加埋吞拿魚同蛋黃醬!
飯卷冇太多調味 但食材夠多 口感都幾豐富~

兩間分店 長沙灣只做外賣 西九分店可堂食/外賣!
⸝⸝‪⸝♡ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ʕ´•ᴥ•`ʔ ‧˚
📍HAHA CHICKEN 하하치킨
深水埗欽州街37號西九龍中心8樓F71-72號舖