2022-12-09
二人特攻炸雞盒套餐 (有骨)$178外賣盒 +$2二人餐有骨炸雞係5件原味+ 5件自選口味2款自選迷你飯丶2款自選迷你飯丶2罐自選飲品有骨炸雞先夠韓式風味,因為朋友唔食辣,所以自選味揀咗蜂蜜焦糖味,賣相吸引,每件都怖滿蜜糖,有少少似爆谷味原味 (5件)+ 蜂蜜焦糖 (5件)韓式牛肉飯 (細)韓式粉絲 (細)揀咗兩樣韓式小食,魚糕串係我哋去韓國必食嘅,多幾串都食到!炸紫菜卷夠香脆,入面係韓式粉絲,微微胡椒粉味。炸紫菜卷(4條)魚糕串(2串)食炸雞點可以少得飲可樂,幾款汽水之中,原味可樂一定係最夾嘅!依家食滿$100,就送男神咭一張,原來係優惠咭嚟嘅,而download佢哋個會員APP,入面有優惠卷可換2023年曆咭一張。特別要讚讚負責落單嗰位男店員,細心解答我問題,之後見到佢主動幫湊住BB嘅客人送餐(本身係自助取餐),仲同嗰位客人講只需留喺座位照顧好BB,服務態度好好!
外賣盒 +$2
二人餐有骨炸雞係5件原味+ 5件自選口味
2款自選迷你飯丶2款自選迷你飯丶2罐自選飲品
原味 (5件)+ 蜂蜜焦糖 (5件)
韓式牛肉飯 (細)
韓式粉絲 (細)
炸紫菜卷(4條)
魚糕串(2串)