已經去過幾次pizza maru🤪另外尖沙咀都有分店~呢度有得食韓風pizza🍕又有炸雞🍗全部都好邪惡🤣🍕薯角炭燒雞肉芝加哥🥔🧀 $189呢度既芝加哥pizza好特別😍批邊係厚厚的但好軟熟😚入面有好多芝士 上面仲有d糖霜同杏仁片✨面頭既炭燒雞好嫩滑 同薯仔粒粒好夾🤤仲要有爆多拉絲芝士 煙煙韌韌🥰不過我覺得炭燒醬汁太多 食落有d太濃味太甜🙈呢個要趁熱食 凍到芝士就會變硬冇咁好食架啦🍗蜂蜜牛油炸雞🍯 $108 (6件)呢度既炸雞係我覺得數一數二好食既😍 (outdark依然係我最愛🙈)佢係有骨既 肉質好嫩滑 一d都唔會乾🤤外皮夠脆👍🏻而且夠熱!!蜂蜜牛油味既粉好香甜 我食炸雞一定會叫呢隻味🤪🦐火辣海鮮年糕🦑🍡 $78中意食海鮮既細妹個日好想食年糕 所以就叫左呢個🤣因為我唔食青口(覺得好腥🥺) 所以就淨係食左幾舊年糕 冇咩特別 係不過不失既辣年糕😂另外我都食過佢既炸物👇🏻🧀韓風手工芝士波🧆🍯蜜糖忌廉炸薯條🍟都好好食!!❤️
🍕薯角炭燒雞肉芝加哥🥔🧀 $189
蜂蜜牛油炸雞
🍗蜂蜜牛油炸雞🍯 $108 (6件)
火辣海鮮年糕
🦐火辣海鮮年糕🦑🍡 $78