2023-08-31 940 瀏覽
講起韓燒,呢間大家一定唔陌生,當年進軍香港掀起一大片熱潮!個個爭住食燒肉,我都被迷倒😽不過後來其他韓國食店相繼出現,多左選擇之後就少左食😬今日再食質素依然好高👍呢間分店環境好靚,而且坐得舒適🌞餐廳仲有一個自助吧,任你選擇喜愛的韓式前菜🤤就連泡菜都有兩種口味,好正😋烤肉水冷麵水冷麵清甜帶酸,夏天食好爽😋份量仲好抵食,一大碗水冷麵🍜仲有烤牛肉😋😋牛五花呢碟牛五花必點,牛肉肥瘦相間,而且夠薄身,加埋店舖特製調味燒起上嚟特別好食😋食燒肉仲可以任食鍋邊蛋👍我哋仲嗌左碗白飯配埋食🤤迷你海鮮蔥餅之前食過佢地泡菜海鮮餅,今次試吓原味😋原來原味都幾好食,蔥餅煎到好香,而且材料豐富,基本上每啖都食到海鮮🤤📍喜來稀肉 (旺角)旺角彌敦道628號瓊華中心7樓#韓燒始祖 #美食推介 #人氣美食 #瓊華中心 #旺角美食 #環境舒適 #性價比高 #抵食午市推介 #yummy #Y2K #foodie

就連泡菜都有兩種口味,好正😋

烤肉水冷麵

牛五花

迷你海鮮蔥餅

📍喜來稀肉 (旺角)
旺角彌敦道628號瓊華中心7樓

2023-08-24