2022-05-19 47 瀏覽
好耐冇食韓燒,於是放咗工之後就同朋友去食韓燒,叫左個五花肉與海鮮的社內相親套餐😝套餐裏面包咗個泡菜煎餅,五花肉二吃,梨汁雞肉,牛五花,大啡菇,八爪魚,大蝦😙燒豬腩肉,有原味同埋醬油味,然後用生菜包住佢再加泡菜同邪惡嘅芝士粟米,真係好正😜,仲要圍爐邊泡菜蛋同埋芝士粟米係可以無限次添加🥰😛泡菜煎餅超耐冇食過,煎得好香口,仲有好多泡菜喺裏面😝之後,就燒下啲海鮮同埋大啡菇,八爪魚好大件,小編都係第一次燒,感覺都唔錯,都幾容易去燒🤣,好友成功咁,而且仲燒得好好味添仲好香,另外2隻大蝦都好大隻,肉質都好爽,食咗咁多肉,當然食下沙律同大咖菇啦,平衡返個口腔😜最後,當然有叫兩杯飲品去送下燒肉,叫咗士多啤梨梳打同香濃水果茶,兩杯飲品都唔會太甜,而且都容易入口,味道都唔錯☺️

泡菜煎餅超耐冇食過,煎得好香口,仲有好多泡菜喺裏面😝