2024-09-03
今日趁暑假最後一個星期,帶阿仔同老婆最鍾意既有得食有得玩既親子韓燒+遊樂場。今日平日,我同老婆都要提早book位,因為依間平日都爆,餐單每次有唔同主題,次次都有新鮮感。今次個兒童樂園又唔同左,波波仔又轉左d花款,又有新野食。講番叫左咩野食先🥰首先前菜,無限添加,一如以往有泡菜/醃蘿蔔/海帶/芽菜,一定要提泡菜,佢地泡菜真係超級好食,直情好似係韓國食既味道👅。海豚🐬游蝶豆花蘑菇汁飯:海豚做型+淺藍色既蘑菇汁非常吸精,視覺味覺雙重享受,小朋友大愛,成碟食晒🤪外裙肉:口感同味道都好特別。雪花五花肉:好大塊又厚既五花肉,但最特別係可以叫店員燒,自己燒又得,燒完夾住生菜🥬食香而不漏。韓國醬油蝦配紫菜飯:隻隻蝦都超大隻,入晒味,好多蝦膏,唔會好咸,撈埋紫菜飯食一流。狂野叢林芒果窩夫配雪糕:窩夫全部都係即叫即制,仲要係呀加厚,新鮮熱辣嘅格仔餅配埋冰凍嘅雪糕再加啲新鮮芒果,非常好食。Ps:小朋友個玩樂區好大,小朋友可以邊玩邊食,大人又可以Metime,係一個超級適合大人細路去嘅餐廳。 #炑八韓烤親子餐廳 #韓烤親子餐廳 #香港親子餐廳 #親子餐廳 #韓系童心空間 #韓屋 #親子韓服 #親子假日好去處
外裙肉:口感同味道都好特別。
#炑八韓烤親子餐廳 #韓烤親子餐廳 #香港親子餐廳 #親子餐廳 #韓系童心空間 #韓屋 #親子韓服 #親子假日好去處 #親子好去處 #小朋友放電之選 #邊食邊玩 #KoreanBBQ #meokbangkidzone #免費工作坊 #波波池 "