2024-09-03 168 瀏覽
呢日同呀女Yoho行街,經過見到環境好靚座位闊落仲有兒童餐😍即入去坐低嘆個晚餐😋.前菜蘿蔔和泡菜可以無限refill正😎見到好多特飲好岩夏天飲😍 人生迷芒的芒果沙冰十分清甜,仲有成個芒果🥭啖啖肉好開心😁 清爽爆汁西柚檸檬梳打清新解渴夾泡菜一流👍🏻.泡菜黑毛豬配飯勁足料!韓式口味勁多泡菜和豬肉😍 粒粒魚籽與三文魚蛋黃醬飯卷大大件,入面勁多餡料粒粒魚籽入口太幸福☺️.呢到好kids friendly有兒童餐具,兒童餐也太吸睛了😍獅子碟裝住小朋友最愛的薯條和肉醬意粉,仲有pancake和橙汁,$88太抵啦超豐富呀女食得好開心🥰.最後我們的甜品芒芒夏日芒果窩夫🧇超開心🥳三層pancake夾住cream和芒果,pancake香脆軟熟,配搭芒果醬和水果,很棒的甜品!