2022-07-10 139 瀏覽
平時經過都見到一大堆人喺門口等位,今次就輪到我試吓呢間人氣店舖。今日係平日,但都大概等咗個半鐘先入到座。舖內座位好闊落,絕對坐得舒服,有啲位仲係可以望海景㗎。.三文魚子海膽忌廉烏冬 $198海膽鮮甜細滑,烏冬口感好煙靭,連埋濃郁嘅忌廉汁同三文魚子一齊食都幾夾,可惜份量就偏少。醬油牛肉炒年糕 $138想食年糕又唔想辣,就可以揀呢款醬油口味。年糕正常發揮都係煙煙韌靭,牛肉份量唔多仲切到有啲碎,醬汁味道偏濃,食到尾會覺得口渴。番薯條配柚子蜜糖醬 $68番薯條份量反而算多,係連睇唔到嘅位都塞滿咗。食落味道係甜甜地,配柚子醬食幾清新,但本人就中意原味多啲。食物質素都可以,但價格稍為偏貴。舖頭係可以用到海港城coupon,半價的話都值得試吓。
三文魚子海膽忌廉烏冬 $198
三文魚子海膽忌廉烏冬
醬油牛肉炒年糕 $138
醬油牛肉炒年糕
番薯條配柚子蜜糖醬 $68
番薯氣配柚子蜜糖醬
2022-05-31
90 分鐘 (堂食)
三文魚子海膽忌廉烏冬
番薯氣配柚子蜜糖醬