2020-01-27
話晒都係韓國出名嘅toast~想試吓睇下佢味道如何😋佢啲麵包搽左牛油🧈再去烘🥰食落又脆又充滿牛油香🤤冇比滿滿嘅內餡整到個包淋晒🙈呢到無論係炸雞定toast 都會加多好椰菜絲落去😎可以吸下油解下膩 仲多左重口感😚-韓式多士三重奏🥪呢個應該係最basic最signature嘅toast🤤佢有蛋、火腿同埋煙肉🥓但係....唔知點解我呢舊個蛋唔見左🧐因為食左同埋要等好耐 費事叫佢換個舊~~原本見到佢落咁多醬驚會好漏🙈但係佢個醬好特別‼️除左蜜糖芥末醬 仲加左奇異果果醬🥝所以成個包食落酸酸甜甜🥰加埋火腿同埋煙肉鹹鹹地 幾夾幾清新😝-韓式漢堡扒拉絲多士🥪combo set跟set會有塊薯餅同埋一杯野飲😛薯餅就普普通通啦~炸得唔係太脆同埋都幾油😣呢款toast真係相當邪惡😈啲芝士多到流晒出黎🤤見到都留晒口水💓因為好新鮮熱辣 所以係可以拉到絲🤩好正‼️塊漢堡扒煎得一啲都唔乾 幾juicy😚食落就唔太濃牛味~不過勝在份量夠大塊😍-韓式炸雞🍗嗌左燒烤味同埋芝士味兩款🤤兩兜都有8舊雞倒 同埋幾舊年糕😋年糕煙煙韌韌 好有咬口😍啲炸雞雖然係啱啱炸起 但係唔太脆🥺可能因為太多醬 撈得好混 每一舊雞都痴滿晒醬🧐不過每
韓式多士三重奏🥪
韓式漢堡扒拉絲多士🥪combo set
韓式炸雞🍗
嗌左燒烤味同埋芝士味兩款🤤兩兜都有8舊雞倒 同埋幾舊年糕😋年糕煙煙韌韌 好有咬口😍啲炸雞雖然係啱啱炸起 但係唔太脆🥺可能因為太多醬 撈得好混 每一舊雞都痴滿晒醬🧐不過每一舊都啖啖肉😋唔會話好多雞皮好肥😛我自己鐘意芝士味多啲💓真係好濃芝士味🤩🧀
綠茶拿鐵🍵
個綠茶味偏淡 飲到最後會冇乜味🙈味道普通啦~唔會話太甜
柚子雪酪🍨
呢杯有驚喜💓酸酸甜甜咁 好好味😍滿滿一杯沙冰🤤飲到最後啲味都唔會變淡‼️好fresh好開胃😋配炸雞正🍗