今日難得老公放假👨‍👩‍👧‍👦,但岀面又落兩,好彩俾我搵倒間韓燒親子餐廳,可以滿足我老公既韓燒癮,又可以幫我兩個女室內盡情放電。👭一入去,我覺得自己去左playhouse多過餐廳😂餐廳內播放既係個個小朋友都耳熟能詳嘅英文兒歌,我兩個女見倒個波波池勁開心!🥩肉類方面,我哋分別order咗蔥蒜牛五花🐮、韓牛前胸肉🐮、炑八秘製豬肉盤🐷同埋韓國鰻魚半份🐟,各款都食得岀係靚肉,我自己就最鍾意蔥蒜牛五花同埋韓國鰻魚。另外,值得大讚嘅係佢哋嘅兒童餐:👧🏻👧🏻🐝蜜蜂嗡嗡小跑車🐝我兩個女都勁鐘意果兩大件蜜蜂造型嘅壽司😆,爭住食,小跑車上,仲有新鮮沙律菜,薯條,同埋三件炸雞🐔,雞切到一口size,小朋友食得好方便👍🏻👑幸福的公主城堡套餐👑用滑蛋整左條韓國公主裙,細女離遠見倒已經雙眼發光✨🤩,滑蛋下係有飯,旁邊就有甘筍同埋薯仔,咁俾小朋友食之前,父母當然會試吓味先啦,我食過,唔會落好多調味,份量剛剛好👍🏻餐飲方面,我哋order左青檸梳打🍹、藍橙奶昔🍹、甜蜜士多啤梨香蕉奶昔🍹(跟公主城堡餐),兩杯奶昔都飲到啖啖果肉,甜度剛好,而青榨梳打係有原粒青檸響入面,食韓燒食到㷫烚烚,飲一啖真係爽爆!❤️真心推介呢間親子

另外,值得大讚嘅係佢哋嘅兒童餐:👧🏻👧🏻

👑幸福的公主城堡套餐👑

❤️真心推介呢間親子餐廳,如果有三五知己想聚餐傾吓偈而有小朋友,黎呢度就啱晒,小朋友可以盡情放電之餘,大人又可以盡情傾偈。
佢除咗波波池之外,仲有煮飯仔,砌巨型積木,另外仲有一啲俾一歲以下BB既玩具,我覺得真係可以媲美playhouse!👍🏻👍🏻
韓牛前胸肉
韓牛前胸肉