2024-04-19 101 瀏覽
平昌韓燒真係一間好正既韓國燒烤店!佢唔止可以散叫,仲有任食嘅套餐可以揀。今次我揀咗佢哋嘅世子御膳套餐,係Set B,可以任食120分鐘。我覺得呢個套餐中間level嘅選擇最多,性價比好高!入到去,環境好似真係去到韓國咁,氣氛好好。而且服務員都好友善,即刻幫我哋安排座位同介紹套餐內容。最吸引我的係佢哋特色嘅牛前胸腹肉、T骨牛扒、牛眼肉、香草牛五花同帶子。個個肉質鮮嫩,入口即溶,好多汁。牛前胸腹肉燒烤過程中帶出嘅香氣令人垂涎欲滴,而T骨牛扒嘅豐腴肉質更加令我驚艷。牛眼肉嘅嫩滑口感同帶子嘅鮮甜都好正。另外,佢哋仲有油蛤同石蠔,新鮮度一流,鮮味十足。除咗肉類同海鮮,仲有其他配菜同小食可以揀。佢哋嘅配菜豐富多樣,令我可以搭配不同嘅味道同食法。湯底鮮甜濃郁,加埋肉類同配菜入面,味道更加豐富。最後,我要提返佢哋嘅服務。服務員好細心,隨時幫我哋更換鐵網,確保我哋可以一直享受新鮮燒烤。佢哋仲會提供湯底同配菜,服務一流。總括而言,平昌韓燒係一間物超所值嘅韓國燒烤店。佢哋嘅世子御膳套餐Set B豐富多款,特色肉類同海鮮令人垂涎欲滴。環境好似真係去到韓國,服務一流。如果你鍾意韓國燒烤,呢間絕對係一個值得嚟試嘅

總括而言,平昌韓燒係一間物超所值嘅韓國燒烤店。佢哋嘅世子御膳套餐Set B豐富多款,特色肉類同海鮮令人垂涎欲滴。環境好似真係去到韓國,服務一流。如果你鍾意韓國燒烤,呢間絕對係一個值得嚟試嘅地方!