2021-06-06 77 瀏覽
話說小妹就幾抗拒食韓國野,不過今餐係陪男朋友同佢朋友食,咁就被氹了去食韓燒~勁耐無食韓燒,可能我仲停留喺幾年前對韓燒個印象啦,以為得生肉燒~ 今次呢間餐廳好出乎我意料之外,好多熟食+生食揀。 我地可以行出去攞好多熟食,有醉雞翼、炸薯角、咖哩魚旦(勁辣🥲)、春卷,仲有中式雞湯,甜品 etc. 任攞。 其實我覺得作為一間韓燒主打餐廳,有三張長bar台攞野食都頗多~生食方面,淨係豬同牛都好多款唔同嘅肉揀,又豬頸肉/厚切豬頸肉/五花楠etc, 海鮮都多有生蠔 魷魚圈~ 而且味道都幾好食~不過最後想講,落單係紅QR Code scan,個命面完全唔user friendly ,例如我想 點五花楠x5件,我係要逐下按 而且要去返menu先知自己落左幾多件lol

2021-06-05