2019-08-23 44 瀏覽
裝潢以木為主的簡潔風格*魚糕青口湯鍋(魚糕湯底)Mussel hotpot*熱騰騰的魚糕湯非常豐富,有兩串大大的韓式魚糕,5款不同的魚糕、丸,湯入面仲有大量配菜、洋蔥絲、魚糕湯底味道鮮甜香濃,上網睇原來是韓國最愛的一道菜式之一!Pizza共有3款口味,1.) 大醬五花肉、2.) 蒜香雞肉、3.) 微辣大蝦~我簡左大醬五花肉熔岩比薩🍕(2人份量),食落邪惡又好味,口感似軟熟的麵包,加上啖啖香濃的香濃芝士拉絲,最好食係燒到好香既五花肉片,像玻璃一樣的通透的大醬五花肉,加上口感似軟熟的pizza外層,非常飽肚~醬牛肉金便當🍱-米飯沾有肉汁飯,口感味道都唔錯,好香口😽 牛肉加上醬汁好惹味juicy,而且牛肉軟嫩入味,配紫菜飯食好美味,食完有唔夠喉的感覺🤧好好味啊!韓式煎餃子🥟十分皮薄多汁肉夠鮮味,加上餃子醬油好好味又香口煎餃韓國果肉果汁(桃),幾特別既罐裝飲品有蜜桃🍑肉又唔太甜,推薦
裝潢以木為主的簡潔風格

2019-08-19